12 februari, 2012

Blommigt vare här!

Med mobilen i högsta huj så tog jag några bilder,efter en övernattning i Mora.
Jag hade sett revygruppen Garvsyra i bya-stugan och var så välkommen att slagga över hos en kompis .
Han har flyttat in i en sån där typiskt stor 70-talsvilla med bjälkar i taket på övervåningen och med klassisk trä-spalje uppför trappan.Föräldrahemmet som han har tagit över,,, Och fast jag hade varit en gång tidigare på besök kunde jag inte att undvika en rundvandring för det finns ju så många tidtypiska detaljer.Inklusive en inomhus-pool med en tung bardisk i hörnet,,,

Men jag säger: tapeterna i förrådet och toaletten på bottenplanet!!
Jag bara älskar dom!!
Oavsett om dom så skulle ge mig en mindre släng av anfall om jag blev instängd där ett längre tag.
Fast jag vet: det kommer väl en dag då det rusar in ett nytt förhållande i huset som säger att: nu måste vi MODERNISERA!!

Låt mig tills dess, le igenkännande,,,   :)
8 kommentarer:

 1. Men jäklar vad snyggt och coolt! En fondvägg med någon utav de där hade jag inte sagt nej till! Ett helt rum (inkl. tak) hade nog blivit en smula för mycket till och med för mig :D Helt klart risk för anfall av något slag haha ;)

  SvaraRadera
 2. Vad synd att inte min mobil-kamera kunde återge bilderna bättre,,,den fick nog det första "anfallet"!

  Och:5 minuter i den oranga klädkammaren,innan jobbet,skulle då ge min vän den dagliga dosen av energikick men så ser han det naturligtvis inte,, haha

  SvaraRadera
 3. Åh, jag älskar den gul-orange tapeten! Jag vill se mer av din kompis hus, kan du inte bjuda in honom att göra ett hemme-hos-reportage på din blogg?

  SvaraRadera
 4. Hej Ann-Charlotte!
  Jag ska ha ditt önskemål i åtanke nästa gång vi pratas vid men jag kan tänka mig att han är inte så sugen att visa upp för mycket och sen har syskonen inte delat upp efter arvet,,,det blir mycket att rensa upp och få i ordning. Men förhoppningsvis så kommer jag att få göra uppsökande verksamhet hos två bekanta ett stenkast ifrån,som har saker å möbler så det räcker,,,Jag lider då inte av inspiration,,,bara av tidsbrist :)

  SvaraRadera
 5. Helrätta underbara 70-talstapeter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,det börjar vara sällsynt att hitta tapeter som är orginal och inte ersatta av vita väggar. Jag blev glatt överraskad att se att de var så intakta - bra kvalité!

   Radera
 6. Svar
  1. Ja, och jag skulle inte säga nej till att ha gardiner i samma!! :)

   Radera