08 november, 2012

Uppåt väggarna,,,


Marint, med en uggla längst upp.

Tre dagars samkväm med personalgruppen i en stuga. Vet ni vad det innebar för mig? Jo, tre dagars god mat, Björnparken, spel och lekar, och en fantastisk vacker utsikt över Orsasjön.

Och vi hade tur med vädret. När solen steg upp och sträckte ut sina strålar över ett frostbitet landskap så kändes det fantastiskt att beskåda sceneriet medan dom andra låg och sussade i sina sängar. Sedan dukades det upp till frukost,,,
Åter genomförde vi det. En tradition att komma varann närmare. Umgås. Ha kul. Skratta. Ett avbrott
som uppskattas för en ökad sammanhållning.Nu när jag kom hem i afton kändes det däremot som en våg av förpliktelser som hopades över en som en trave disk.
Jag hinner nämligen bara jobba ett långpass innan näsan pekar mot en vecka i Uddevalla!
Snacka om kort vecka i mitt lagda schema. Ingen vidare planering. Var fanns tiden att hinna med lite nytta innan resande fot igen?
Nu i kväll kom jag dessutom på att jag skulle visa ett livstecken på bloggen! Men vad skulle jag hitta på då?

Min fantasi och tidsbrist sträckte sig inte längre än vad som hamnade på väggen efter att jag fick fondväggen tapetserad,,,
Så här får ni en liten inblick i min "keramiska köks-värld" med fågel och fisk i temat. Där några bonader har också fått sitt utrymme.

"Noaks ark"

Tyvärr är det väl inget nytt att visa mer än att min beslutsångest resulterade till att "lyftet" blev väl inte så mycket till fond.  Jag hade ju så mycket som jag ville sätta upp kring fågelburarna (som hade suttit där innan). Ni kanske känner igen lite sedan tidigare inlägg.


Dvärgpapegojorna tex.verkar lite förundrade över allt det blommiga som ersatte den faluröda bakgrunden men de verkar ha kommit över den värsta chocken,,,


Ninnie keramik
Snett ovanför köksbordet sitter några tavlor av Ninnie keramik.
Dessa färgglada och tokroliga keramiktavlor brukar man hitta rätt billigt på loppis. I grupp blir de en mer uppiggande kombination. Man känner sig ganska retro-unik med den smaken. Men jag tror inte att jag är ensam?
Bibbi S kunde det här med att förmedla "Mataro".

Som sagt, på fredag till Uddevalla. Som medpassagerare och trevligt sällskap kommer det att bli ett antal loppisar. Några efter vägen. Fynd-radarn på. Då får ni kanske se vad jag har hittat, om jag hittar något efter en vecka på västkusten,,, ;)